Burse - Fonduri mutuale

"Am 15 cunoscuţi care au subscris la Electrica, mulţi fără tangenţe cu bursa"

Dumitru Tudor spune că Electrica poate fi un pariu pe termen lung

Dumitru Tudor spune că Electrica poate fi un pariu pe termen lung

Autor: Adrian Cojocar, Roxana Pricop

18.06.2014, 11:02 1719
Oamenii de afaceri şi marii jucători de pe bursa locală spun că au subscris sau intenţionează să subscrie sume importante în oferta publică de listare a Electrica şi că aceasta a fost percepută foarte bine şi de publicul care nu a mai avut până acum investiţii pe bursă, fiind de aşteptat ca oferta să aducă un aflux de investitori noi pe bursa de la Bucureşti.
 
Oferta Electrica este cea mai mare din istoria bursei de la Bucureşti, având o valoare cuprinsă între 443 mil. euro şi 543 mil. euro.
 
 
„Voi subscrie serios la oferta Electrica, la scară mare, la fel cum am făcut şi la oferta Romgaz chiar dacă compania nu este la fel de atrac­tivă ca Romgaz. Investesc cu aşteptarea că Electrica îşi va creşte profitabilitatea în următorii ani. Sunt un investitor activ pe bursă şi sunt pregătit să particip la toate ofertele de acţiuni de pe bursă. Ofertele mari de acţiuni au loc destul de rar pe bursă şi nu trebuie ratate“, spune Gheorghe Iaciu, investitor pe bursă şi cel mai mare acţionar al dezvoltatorului imobiliar Impact Developer & Con­tractor cu o capitalizare de 36 mil. euro.
 
Dumitru Tudor, investitor pe bursă şi proprietarul firmei de închiriere Vidraru Curtea de Argeş (VIRU), vede investiţia în Electrica ca una într-un business stabil care oferă perspective atractive de dividende.
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro