Business Hi-Tech

Start-up-urile early-stage din Europa Centrală şi de Sud-Est sunt aşteptate să se înscrie la cea de-a şaptea ediţie a acceleratorul Rubik Garage. „Va exista un avantaj în procesul de selecţie pentru start-up-urile B2B din zona de tehnologie medicală, deeptech, securitate cibernetică şi edtech”

Start-up-urile early-stage din Europa Centrală şi de...

Autor: Alexandra Cepăreanu

17.06.2024, 14:30 43

Rubik Hub anunţă lansarea celei de-a şaptea ediţie a acceleratorul Rubik Garage - programul equity-free ce îşi propune să ajute fondatorii de start-up-uri din Europa Centrală şi de Sud-Est să-şi crească veniturile recurente lunare, să se lanseze pe o nouă piaţă europeană sau să obţină o nouă rundă de investiţii, au transmis reprezentanţii Rubik Hub printr-un comunicat. Start-up-urile eligibile sunt cele early-stage, care au un prototip (MVP) funcţional, folosesc tehnologia pentru a rezolva probleme în moduri inovatoare şi care au o echipă de cel puţin doi membri.

„(...) Căutăm fondatori determinaţi care nu doar construiesc soluţii, ci şi transformă pieţele. Înscrierile sunt deschise pentru toate verticalele, dar va exista un avantaj în procesul de selecţie pentru start-up-urile B2B din zona de tehnologie medicală, deeptech, securitate cibernetică şi edtech. Rubik Garage este o comunitate unde fondatorii determinaţi, cu o misiune clară, transformă viziunile lor inovatoare în produse care îmbunătăţesc lumea”, a spus Valentin Ţoc, managerul acceleratorului.

Această ediţie este susţinută de Orange România în calitate de partener strategic.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro