Business Hi-Tech

Vertiv România, furnizor de soluţii de infrastructură digitală critică şi servicii de suport IT, caută să recruteze peste 40 de specialişti pentru biroul din Cluj. Compania are la Cluj o echipă de peste 400 de angajaţi

Vertiv România, furnizor de soluţii de infrastructură...

Autor: Alexandra Cepăreanu

12.06.2024, 11:57 62

Vertiv România, companie care furnizează soluţii de infrastructură digitală critică şi de continuitate şi servicii de suport IT&C, are peste 40 de posturi disponibile pentru recrutare în Hub-ul pentru servicii integrate de afaceri, din Cluj, care susţine funcţiile cheie la nivel global şi regional, au transmis reprezentanţii companiei printr-un comunicat. Astfel, departamentele de finanţe, vânzări, soluţii digitale, resurse umane (HR), marketing şi servicii de inginerie intenţionează să angajeze o gamă variată de roluri, de la poziţii pentru începători până la cele pentru profesionişti cu experienţă şi roluri de management.

„Centrul nostru din Cluj a experimentat o creştere remarcabilă, nu doar în numărul de angajaţi, dar şi în complexitatea şi diversitatea rolurilor, ajungând astăzi la peste 400 de specialişti. (...) Centrul din Cluj este un hub de talente (...). Echipele noastre multidisciplinare colaborează eficient, combinând expertiza din diverse domenii pentru a sprijini creşterea Vertiv, consolidând centrul nostru ca un pilon vital al succesului companiei. (...)”, a spus Ali Hamdan, director general, Vertiv Cluj Hub pentru servicii integrate de afaceri.

Vertiv a raportat o creştere a numărului de angajaţi de peste 60% în Cluj în ultimii cinci ani, furnizând servicii profesionale de nivel superior la nivel global. Hub-ul din Cluj susţine în prezent numeroase ţări cu o suită cuprinzătoare de activităţi back, mid, and front office în toate funcţiile.

 
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro