Companii

Un producător braşovean, ARKA Smart Parcel Lockers, cu 125 de angajaţi, produce toate lockerele FAN Courier. „Am dublat fabrica şi trebuie să mai creştem de trei ori suprafaţa pentru a acoperi proiectele actuale“. Lucian Ulmanu, CEO al ARKA: Avem una dintre cele mai mari fabrici de smart lockere din centrul şi estul Europei şi activăm pe piaţa din România

Un producător braşovean, ARKA Smart Parcel Lockers, cu...

Autor: Alexandra Matei

05.06.2024, 17:00 311

Recent, am început să câştigăm mult teren şi la nivel internaţional.

ARKA Smart Parcel Lockers, o companie de dezvoltare şi producţie cu activitate în aviaţie, automotive şi, în spe­cial, în industria de lo­gistică şi curierat, se află în proces de extin­dere pe pieţele externe, după ce compania a produs şi livrat reţeaua de lockere a FAN Courier, liderul pieţei locale de curierat.

„Avem una dintre cele mai mari fabrici de smart lockere din Centrul şi Estul Europei şi activăm pe piaţa din România. Recent, am început să câştigăm mult teren şi la nivel internaţional“, a spus Lucian Ulmanu, CEO al ARKA Smart Parcel Lockers, în cadrul sum­mitului Industrii Inteli­gente, Braşov, organizat de Concordia în parte­neriat cu BCR şi cu sus­ţinerea ZF.

 

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro