Eveniment

VIDEO. Cum poate fi explicat numărul mare de suporteri români prezenţi la meciurile echipei naţionale la Campionatul European de Fotbal? Sorina Donisa, CEO al Prohuman APT: „Cred că renaşte patriotismul. Avem mulţi oameni care lucrează în străinătate, acesta este momentul în care pot susţine România indiferent unde se află”

VIDEO. Cum poate fi explicat numărul mare de suporteri...

Autor: Valeriu Dănilă

01.07.2024, 18:34 142

Sorina Donisa, CEO al Prohuman APT România, a comentat în cadrul emisiunii de business ZF Live despre afluxul de suporteri români în Germania la Campionatului European de Fotbal.

Aceasta arată că „fotbalul a reuşit în sfârşit să-i aducă pe români laolaltă, făcându-i să treacă peste toate neînţelegerile”.

Sorina Donisa consideră că sportul este o bună ocazie pentru renaşterea patriotismului, românii putând susţine echipa naţională indiferent de unde se află în lume.

„Cred că renaşte patriotismul, iar sportul este întotdeauna cea mai bună ocazie. Avem mulţi oameni care lucrează în străinătate, acesta este momentul în care pot susţine România indiferent unde se află. Mi se pare un lucru fenomenal pentru că nu am mai avut de mult o astfel de unitate”, continuă CEO-ul Prohuman APT România.

Conform statisticilor realizate de presa germană România este pe locul cinci ca număr de suporteri prezenţi la meciurile Campionatului European de Fotbal, cu peste 92.000 de fani în tribunele stadioanelor din Germania.