Profesii

PwC România îl promovează pe George Ureche în rolul de Partener în cadrul practicii de Servicii de Consultanţă în Tranzacţii

PwC România îl promovează pe George Ureche în rolul...

Autor: Cristina Bellu

04.06.2024, 10:29 135

PwC România anunţă că George Ureche devine Partener de Tranzacţii în cadrul practicii de Servicii de Consultanţă în Tranzacţii, începând cu 1 iulie 2024.

George Ureche are o experienţă vastă în domeniul M&A, coordonând de-a lungul timpului numeroase proiecte de fuziuni şi achiziţii pentru clienţi din sectoare diverse precum media, IT, retail, transport şi logistică, telecom, servicii financiare, turism, agricultură, energie, producţie specializată şi industria farmaceutică.

Experienţa sa include de asemenea funcţii de Director General şi Director de Dezvoltare a Afacerii, cu responsabilităţi în domenii de finanţare corporativă, management de proiect, strategie şi operaţiuni şi finanţare de proiect, în companii din domeniul media. 

George Ureche este licenţiat în Matematică, deţine un doctorat la „Şcoala de Studii Avansate a Academiei Române”, precum şi o diplomă de MBA în cadrul programului româno-canadian Executive MBA.