ZF 24

Cristian Istratescu, investitor si Fondator Home Upgrade si Hubix Investment în cadrul ZF Live înaintea meciului cu Olanda: Galeria noastră a fost prima care a acaparat Marienplatz. Până şi suporterii olandezi ne filmează. Nu cred că există vreun român prezent aici care să nu se simtă bine că este român

Cristian Istratescu, investitor si Fondator Home Upgrade...

Autor: Andrei Şerbănescu

02.07.2024, 14:39 101

„Generaţia mea încă nu a prins asemenea rezultate. O echipă a naţionalei care să câştige o grupă de calificare şi o grupă la un campionat la nivelul acesta. Era păcat să nu fim cu toţii aici. Nu cred că există antreprenor sau investitor care să nu fie în momentul de faţă în Munchen”, a spus Cristian Istratescu, investitor si Fondator Home Upgrade si Hubix Investment, invitat la emisiunea ZF Live de marti, dinaintea meciului istoric Romania-Olanda din optimile Euro 2024.

Ce a mai spus invitatul:

- Galeria noastră a fost prima care a acaparat Marienplatz. Sunt tobe, se cântă, se dansează, este nebunie. Suporterii olandezi filmează galeria noastră. Nu cred că este vreun român (prezent aici) care să nu se simtă bine că este român.

- Din punctul meu de vedere, cred că a fost mai frumos înaite (de meciul cu Ucraina) decât după meci. Eu consider că ceea ce am trăit aici nu s-a datorat rezultatului, ci faptului că am fost toţi uniţi, că am fost toţi în galben, pentru că ne-am simţit bine. A fost extraordinar. Faptul că am bătut cu 3-0 a fost o recompensă pentru ceea ce s-a creat de către comunitatea noastră în Bavaria, teritoriu românesc, cum spune toată lumea aici.

- Eu cred că vom rămâne cu acest sentiment frumos că trebuie să arătăm întregii Europe că nu mai suntem unde eram văzuţi acum 20 de ani. Suntem bine primiţi şi respectaţi. Nu am simţit niciun sentiment de jenă că sunt român! (...) Acesta este un moment important pentru orice vom face pe viitor!