ZF 24

Gabriel Voicu, Victor Vremera şi Mircea Marin sunt noii parteneri ai diviziei rezidentiale New Homes lansată de compania de consultanţă imobiliară SVN Romania

Gabriel Voicu, Victor Vremera şi Mircea Marin sunt noii...

Autor: Roxana Rosu

29.05.2024, 10:27 434

Compania de consultanţă imobiliară SVN Romania i-a numit pe Gabriel Voicu (vicepreşedinte al companiei), Victor Vremera (COO) şi pe Mircea Marin (senior sales project manager) în poziţia de parteneri ai diviziei New Homes, dedicată segmentului rezidenţial nou.

În paralel, Victor Vremera a fost numit director de operaţiuni al SVN Romania.

Cei trei sunt unii dintre cei mai experimentaţi consultanţi activi pe piaţa imobiliară autohtonă, cu o experienţă cumulată de peste 40 de ani. Ei au coordonat şi au făcut parte din echipe de vânzări cu peste 100 de consultanţi şi brokeri, care au tranzacţionat peste 12.500 de case şi apartamente, cu o valoare cumulată de peste 1,2 miliarde de euro.

Printre cele mai importante proiecte în care au fost sau sunt implicaţi cei trei noi parteneri SVN Romania New Homes se numără Cosmopolis, First Estates Pipera, Belvedere Residences, Arbo Residence Mogoşoaia, Aviaţiei Park şi Art City.

”Numirile celor trei noi parteneri reprezintă o recunoaştere a rezultatelor excepţionale înregistrate de către aceştia de-a lungul anilor şi marchează o nouă etapă în dezvoltarea activităţii companiei pe segmentul rezidenţial nou. Vom continua să ne extindem, lucrăm îndeaproape cu investitori care vor lansa noi proiecte în perioada următoare şi avem ca obiectiv atingerea unui nivel de 2.500 de locuinţe noi vândute anual în Bucureşti, direct de la dezvoltator”, a declarat Andrei Sârbu, CEO SVN Romania.

Piaţa rezidenţială locală a înregistrat rezultate bune în prima parte a acestui an, cu o creştere anuală a vânzărilor de locuinţe de 26% la nivel naţional înregistrată în perioada ianuarie – aprilie, respectiv o creştere de 33% a vânzărilor de locuinţe în Bucureşti – Ilfov faţă de aceeaşi perioadă din 2023, conform statisticilor Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară.

SVN Romania are birouri regionale în Braşov, Cluj – Napoca,  Arad, Bacău, Constanţa, Oradea, Ploieşti, Sibiu, Timişoara şi Târgovişte pentru SVN Credit Romania.

La nivel internaţional SVN are peste 200 de birouri în opt ţări şi regiuni, în care activează peste 1.600 de  consultanţi imobiliari şi personal administrativ.