ZF 24

Marius Alexe, investitor la Bursă şi membru CA Norofert, în cadrul ZF Live înaintea meciului cu Ţările de Jos: După acest campionat vom rămâne cu o schimbare de mentalitate. Până acum ne era frică şi ruşine. Acum strigăm în gura mare că suntem români

Marius Alexe, investitor la Bursă şi...

Autor: Andrei Şerbănescu

02.07.2024, 15:07 170

„Am venit la meci pentru senzaţiile pe care le trăim aici, pentru a arăta faptul că sunt mândru că sunt român”, a declarat Marius Alexe, investitor al Bursa de Valori Bucureşti şi membru CA Norofert în cadrul emisiunii ZF Live de marţi, dinaintea confruntării tricolorilor cu Ţările de Jos.

Ce a mai declarat invitatul: 

- Dorinţa de a arăta că suntem mândri că suntem români nu vine de nicăieri. Noi nu am avut unde să arătăm acest lucru până acum. În ultimii ani România a crescut foarte mult din punct de vedere economic. Acum ne permitem toţi să venim în Europa, după cum se vede. Nu mai avem acest sentiment de inferioritate. Acum lumea se uită la noi cu admiraţie.

- Vrem ca lumea să ne remarce. Acum este momentul în care ne descătuşăm. Am arătat că nu suntem deloc mai prejos decât ceilalţi, ci din contră, am arătat că am fost peste ei de multe ori şi probabil vom fi şi în această seară!