Business Hi-Tech

iGO le vinde hărţi la bucată ungurilor şi românilor cu iPhone

iGO le vinde hărţi la bucată ungurilor şi românilor cu iPhone

Autor: Ştefan Vrabie

26.07.2011, 17:40 553

Compania NNG LLC, unul dintre ceimai mari furnizori de soluţii de navigare prin satelit, a lansat oactualizare a iGO primo, o aplicaţie de navigaţie prin satelitpentru mobilele Apple iPhone, ediţia pentru Ungaria şi România,care le permite utilizatorilor să cumpere hărţi noi pentru alteţări direct de pe telefon.

Sunt disponibile cinci pachete deextindere a hărţilor, la un preţ de 15 euro fiecare, acoperindurmătoarele ţări. Pachetele includ hărţile pentru câte două, treisau patru ţări. Spre exemplu, unul dintre pachete include hărţilepentru Germania, Liechtenstein, Austria şi Elveţia iar un altulhărţile pentru Croaţia şi Bosnia-Herţegovina.

Deoarece aplicaţia iGO primo oferănavigare onboard, în care harta şi celelalte tipuri de conţinutsunt stocate pe smartphone, nu este necesară o conexiune laInternet pentru navigare şi nu se vor percepe tarife de roaming întimp ce utilizatorii foslosesc softul în străinătate.

În plus, cea mai recentăactualizare a aplicaţiei iGO primo din iTunes include cele mai noihărţi, din martie 2011, ale Ungariei şi României.