Companii

Bursă. MedLife vrea să cucerească zona de est a ţării şi cumpără o reţea de clinici şi laboratoare din zona Moldovei. Businessul Antares, dezvoltat de medicul Dorel Cosma, a ajuns la circa 20 mil. lei în 2023, din datele publice.

MedLife a trecut în 2023 de pragul de 2,2 mld. lei afaceri cumulate pe toate companiile controlate de grup.

MedLife a trecut în 2023 de pragul de 2,2 mld. lei afaceri cumulate pe toate companiile controlate de grup.

Autor: Georgiana Mihalache

02.07.2024, 11:00 96

Grupul MedLife, cel mai mare jucător din piaţa privată a sănătăţii, a achiziţionat o reţea de trei clinici din zona Moldovei, un business de circa 20 mil. lei creat de un medic. Mihai Marcu, preşedinte şi CEO al MedLife, spune că zona Moldovei este una stra­te­gică pentru grupul pe care îl conduce şi că până la finalul anului vrea să mai anunţe şi alte achiziţii.

Anterior, şeful MedLife vorbea despre Iaşi ca fiind o zonă pe care vrea să o dezvolte şi să consolideze astfel prezenţa în estul ţării.

„Prin această achiziţie ne con­soli­dăm poziţia în Moldova, fiind o zonă de interes strategic pentru noi. Am început să contribuim la dez­voltarea acestei pieţe încă din 2014 odată cu inaugurarea unei clinici de mari dimensiuni în municipiul Iaşi. Vom continua să ne consolidăm poziţia şi sperăm să mai anunţăm şi alte achiziţii până la sfârşitul anului“, potrivit lui Mihai Marcu.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro