Constructii & Imobiliare

Cushman & Wakefield Echinox o promovează pe Cristina Lupaşcu în poziţia de Head of Marketing

Cushman & Wakefield Echinox o promovează pe Cristina...

Autor: Cristina Bellu

13.06.2024, 10:22 89

Compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox o numeşte pe Cristina Lupaşcu, specialist cu o experienţă de peste 20 de ani în piaţa media şi în sectorul imobiliar, în poziţia de Head of Marketing.

Cristina Lupaşcu s-a alăturat echipei Cushman & Wakefield Echinox în 2021, ocupând funcţia de PR & Research Director, sprijinind atât activitatea departamentului de marketing şi PR, cât şi a departamentului de Research.

În noul său rol, ea va coordona activitatea departamentului de Marketing al Cushman & Wakefield Echinox, responsabil de crearea şi implementarea strategiei de comunicare şi promovare a companiei, alinierea acesteia cu valorile grupului Cushman & Wakefield la nivel global, şi totodată oferirea de servicii de marketing, PR şi Community management pentru clienţi – proprietari de active imobiliare sau chiriaşi.

Cushman & Wakefield Echinox, afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, deţinut şi operat independent, cuprinde o echipă de peste 80 de profesionişti şi colaboratori care oferă servicii de consultanţă imobiliară investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor şi chiriaşilor.