Business Construct

Hotelul de cinci stele Radisson Blu din Cluj-Napoca: „Am demarat construcţia la al doilea corp ce va avea 20 de apartamente, zonă spa şi săli de conferinţe. Apetitul pentru facilităţi de lux este în creştere“. În iunie hotelul a avut peste 70% grad mediu de ocupare. Afacerile unităţii s-au ridicat la 38,1 mil. lei anul trecut

Nina Moldovan, preşedintele boardului Winners, compania care administrează hotelul de cinci stele Radisson Blu din Cluj-Napoca.

Nina Moldovan, preşedintele boardului Winners, compania care administrează hotelul de cinci stele Radisson Blu din Cluj-Napoca.

Autor: Mirabela Tiron

02.07.2024, 17:00 58

Hotelul de cinci stele Radisson Blu din Cluj-Napoca, dezvoltat de Winners Park Invest, deschis în iunie 2022, a funcţionat la un grad mediu de ocupare de peste 70% în luna iunie şi a intrat în sezonul de vârf, dat fiind evenimentele programate în Cluj-Napoca.

„Gradul de ocupare pe iunie este de peste 70%, dar în primele cinci luni s-au resimţit zilele libere şi sărbătorile şi am avut o medie de 55%. Suntem în perioada de high season cu multe evenimente ale ora­şului: Sports Festival, TIFF Techsilvanya, Electric (în iunie-n.red), Untold  (august) dar şi multe evenimente per­sonale“, a declarat pentru ZF Nina Moldovan, preşedintele boardului Winners, compania care administrează hotelul de cinci stele Radisson Blu din Cluj-Napoca.

 

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro