Constructii & Imobiliare

Două companii de servicii financiare închiriază 1.500 mp de spaţii office în clădirea de birouri America House din Piaţa Victoriei

Două companii de servicii financiare închiriază 1.500...

Autor: Cristina Bellu

18.06.2024, 10:11 809

America House, clădirea de birouri unde acţionari sunt şi americanii de la Morgan Stanley, alături de David Hay, adaugă două companii multinaţionale de servicii financiare, VSR şi Ebury, la mixul său de chiriaşi. Împreună, acestea au închiriat 1.500 de metri pătraţi de spaţii de birouri de clasă A în cadrul proiectului din Piaţa Victoriei.

"Pe măsură ce echipa noastră se extinde în România, America House va oferi un mediu de afaceri ideal atât pentru personalul nostru, cât şi pentru clienţii noştri", spune Michael Taylor, Preşedinte, VSR Canada, una dintre cele mai importante firme multinaţionale de consultanţă în domeniul serviciilor financiare.

Ebury, o companie globală fintech, specializată în servicii financiare transfrontaliere, a optat, de asemenea pentru un spaţiu de birouri în America House.

"Această mişcare reflectă creşterea noastră continuă şi angajamentul de a oferi un mediu de lucru pozitiv şi colaborativ pentru echipa noastră în expansiune", adaugă Kees Veerman, Managing Director pentru Europa, Marea Britanie, Elveţia şi Canada la Ebury.

Bogdan Bogatu de la Cushman & Wakefield Echinox şi Raluca Mişu de la Ţuca Zbârcea & Asociaţii au asistat America House în finalizarea contractelor de închiriere.

America House are 28.806 mp de birouri clasa A şi spaţii comerciale de primă clasă răspândite pe opt etaje supraterane şi 368 de locuri de parcare situate în trei niveluri de parcare subterană.

Recent, clădirea a finalizat un proces de renovare şi modernizare, care a presupus investiţii de 10 milioane de euro.

Printre chiriaşii birourilor America House se numără Ambasada Japoniei, sediul central al Mastercard, Cisco, Intesa Sanpaolo Bank, Bursa de Valori Bucureşti, McDonald's, OLX, Funcom, Egis PAID şi Fortim Trusted Advisors, membră a BNP Paribas Real Estate Alliance care oferă servicii de Property Management pentru clădire.