Eveniment

Poliţia Capitalei: Nu sunt sesizări despre vandalizarea maşinilor prin lipirea de afişe electorale

Poliţia Capitalei: Nu sunt sesizări despre vandalizarea...

Autor: Gabriel Pecheanu

08.06.2024, 12:59 19

Nu există înregistrate sesizări cu privire la vandalizarea mai multor autoturisme din Sectorul 5, prin lipirea unor afişe electorale, anunţă Poliţia Capitalei, după ce Adrian Vigheciu a spus că mai mulţi cetăţeni  şi-au găsit maşinile vandalizate prin lipirea unor stickere cu el şi Gabriela Firea.

„Cu privire la informaţiile apărute în spaţiul public, unde este menţionat că mai mulţi cetăţeni din Sectorul 5 şi-au găsit maşinile vandalizate, în urma verificărilor efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că nu există înregistrate sesizări cu privire la vandalizarea mai multor autoturisme din Sectorul 5, prin lipirea unor afişe electorale”, transmite Poliţia Capitalei.

Candidatul PSD-PNL la Primăria Sectorului 5 Adrian Vigheciu face acuzaţii privind o campanie murdară şi lipsită de fair-play şi spune că mai mulţi cetăţeni din Sectorul 5 şi-au găsit maşinile vandalizate prin lipirea unor stickere care îl arată pe el şi pe Gabriela Firea. „Mă dezic în totalitate de această acţiune josnică, care nu are nicio legătură cu mine, cu PSD sau cu Gabriela Firea” şi condamnă „ferm astfel de comportamente venite din partea unor oameni mici şi lipsiţi de discernământ”.

Candidatul PSD-PNL la Primăria Sectorului 5 Adrian Vigheciu a acuzat o campanie murdară şi lipsită de fair-play şi spune că mai mulţi cetăţeni din Sectorul 5 şi-au găsit maşinile vandalizate prin lipirea unor stickere care îl arată pe el şi pe Gabriela Firea.