ZF 24

Bursă: Electroargeş Curtea de Argeş cheamă acţionarii pentru a vota valorificarea prin vânzare a tuturor participaţiilor deţinute de companie şi schimbarea numelui în AETA Industria

Bursă: Electroargeş Curtea de Argeş cheamă...

Autor: Liviu Popescu

14.06.2024, 18:38 292
Producătorul de electrocasnice şi componente pentru electrocasnice Electroargeş (simbol bursier ELGS), care îi are ca acţionari principali însă indirect prin intermediul unor SRL-uri pe Scarlat Roxana (28,9%), Vasile Didila (22,6%), Constantin Ştefan (21,4%), vrea să-şi valorifice participaţiile deţinute de companie şi să-şi schimbe numele în AETA Industria.
“Aprobarea listei mijloacelor fixe amortizate propuse pentru casare şi valorificare prin vânzare în anul 2023 şi împuternicirea Consiliului de Administraţie să aprobe valorificarea acestora în anul 2024, în condiţiile prevederilor legale în vigoare. Valorificarea prin vânzare a tuturor participaţiilor deţinute de Electroargeş SA”, potrivit convocatorului publicat la BVB.
“Schimbarea denumirii societăţii Electroargeş SA în AETA Industria SA, conform dovezii/dovezilor privind disponibilitatea denumirii eliberate de Oficiul Registrului Comerţului”, este un alt punct pe ordinea de zi.
ELGS are o capitalizare bursieră de 22 mil. lei. De la începutul lui 2024 acţiunile au scăzut cu 22%. În T1 compania a avut afaceri de 8,7 mil. lei şi pierderi de 3 mil. lei.