ZF Live

ZF Live. Roxana Epure, managing partner, NextUp: Ne mişcăm foarte repede cu schimbările de legislaţie, dar foarte încet spre deloc şi mai mult pe hârtie cu digitalizarea. Asta creează diferenţe mari dintre mediul de business şi companiile de stat

Roxana Epure, managing partner în cadrul NextUp Solutions

Roxana Epure, managing partner în cadrul NextUp Solutions

Autor: Alexandra Matei

06.06.2024, 18:00 61

La nivel general, în acest moment, antreprenorii încă aşteaptă ca dincolo de un răspuns afirmativ la aplicările lor pentru fonduri europene de digitalizare, să primească şi banii şi să înceapă investiţiile  „Această amânare duce la o lentoare a mediului privat, iar în business nu ai voie să aştepţi“.

Roxana Epure, managing partner în cadrul NextUp Solutions, firmă de software contabil, spune că între mediul de business şi compa­niile de stat există diferenţe majore în ceea ce priveşte procesul de digitalizare, care se întâmplă astăzi într-un mod foarte lent, deşi există fonduri alocate pentru acest proces.

„E diferit ritmul de care mediul de afaceri ar avea nevoie să îl avem cu toţii de ritmul pe care instituţiile statului îl promo­vează – ne mişcăm foarte repede cu schimbările de legislaţie, dar foarte încet spre deloc şi mai mult pe hârtie cu digitalizarea. Asta creează diferenţe mari între mediul de business şi companiile de stat. Sunt fonduri alocate pentru digitalizare, dosare care au primit răspunsuri pozitive, dar lucrurile nu se mişcă“, a spus Roxana Epure în timpul emisiunii online de business ZF Live.

 

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro