Info

MHP – A Porsche Company se extinde cu un birou în Bucureşti

Advertorial

Autor: Publicitate

09.07.2024, 09:00 566

La zece ani de la intrarea pe piaţa din România prin deschiderea subsidiarei din Cluj-Napoca şi la cinci ani de la extinderea în Timişoara, MHP – A Porsche Company păstrează ritmul şi anunţă un nou birou la Bucureşti – un pas important în consolidarea prezenţei companiei în ţara noastră.

Moment important în evoluţia companiei

Echipa din Capitală are deja 70 de specialişti, iar compania intenţionează să se extindă pe piaţa locală, care oferă un mediul ideal pentru dezvoltare, fiind cel mai puternic oraş din România atât în ceea ce priveşte IT-ul, cât şi resursele.

„Deschiderea biroului nostru în Bucureşti reprezintă un moment semnificativ în evoluţia companiei noastre şi coincide cu celebrarea a 10 ani de MHP Consulting România. Această iniţiativă nu doar că extinde prezenţa noastră fizică în Capitală, ci reflectă şi angajamentul nostru de a promova conexiunile şi colaborarea în cadrul echipei. Pasiunea autentică pentru tehnologie şi expertiza angajaţilor noştri vor fi în continuare elementele cheie prin care vom contribui activ la progresul digital al viitorului, acum şi în Bucureşti", explică Bernd-Otto Hörmann, CEO MHP Consulting Romania.

Excelenţă în inovaţie şi tehnologie

Pentru a marca poziţionarea MHP Consulting Romania ca lider în inovaţie şi tehnologie, compania a ales ca sediu la Bucureşti MUSE Offices, o clădire nouă, boutique, finalizată la începutul anului trecut şi localizată într-una din cele mai căutate zone de afaceri din Capitală.

„Pe măsură ce deschidem acest nou capitol, sunt încrezătoare în creşterea şi succesul pe care le vom atinge în Bucureşti, precum şi pentru MHP Consulting România. Acest lucru ilustrează determinarea noastră să oferim un mediu de lucru productiv pentru echipa noastră şi să întâmpinăm clienţii într-o atmosferă care să inspire. Avem deja o bază puternică şi, văzând potenţialul de aici, viitorul nu poate fi decât unul cât se poate de promiţător", completează Monica Potop, CFO MHP Consulting Romania.

Preocupare continuă pentru formare şi dezvoltare

Pentru MHP, Bucureştiul reprezintă şi o oportunitate de extindere a programelor de formare dedicate juniorilor, care se desfăşoară în prezent la Cluj-Napoca şi Timişoara. Compania intenţionează să dezvolte şi aici academii şi programe de formare şi să dezvolte parteneriate inovative cu mediul academic, aşa cum face încă de la intrarea pe piaţa din România.

„Sunt bucuros că am deschis un birou şi în Bucureşti, o piaţă cu foarte mulţi profesionişti IT, piaţă care poate susţine ambiţiile de creştere a grupului. Îmi doresc să transformăm biroul într-un hub creativ şi colaborativ pentru angajaţii din Bucureşti, care acum au un spaţiu modern şi vibrant pentru conectarea cu echipa", declară Sorin Ionescu, Digital Enterprise SAP Practice Lead la MHP Consulting Romania.

Profesionişti în Mobility and Manufacturing

MHP – A Porsche Company, o subsidiară 100% Porsche, este o companie lider din sfera IT, care dezvoltă şi livrează soluţii IT 360 de grade la cele mai înalte standarde unui portofoliu vast de clienţi din segmentul „Mobility and Manufacturing” din întreaga lume. Compania are peste 4.800 de angajaţi, sediul central în Germania şi filiale în România, SUA, Marea Britanie şi China.

În România, MHP – A Porsche Company are o echipă de peste 900 de specialişti care oferă servicii IT cu abordare 360 de grade unui portofoliu de clienţi internaţionali. Compania are birouri în Cluj-Napoca (din 2014), Timişoara (din 2019) şi Bucureşti (din 2024), precum şi angajaţi care îşi desfăşoară activitatea remote, din diverse oraşe ale ţării.