Burse - Fonduri mutuale

Bursă. Producătorul de ambalaje Promateris, cu fraţii Pavăl în acţionariat, a obţinut în ultimii patru ani fonduri norvegiene de 2,3 mil. euro

Bursă. Producătorul de ambalaje Promateris, cu fraţii...

Autor: Tibi Oprea

04.07.2024, 00:04 195

Promateris (simbol bursier PPL), grup industrial român şi lider în producţia de ambalaje biodegradabile şi compostabile, a demonstrat cum accesarea fondurilor norvegiene poate transforma o idee inovatoare într-o poveste de succes. Pe parcursul a patru ani, compania a obţinut fonduri norvegiene în valoare de 2,3 mil. euro, care au permis dezvoltarea capacităţii de producţie şi adoptarea de practici sustenabile. 

„Am avut ideea inovatoare de a produce ambalaje biodegradabile, văzând o oportunitate importantă în piaţa produselor sustenabile. Ne-am propus să ne reinventăm şi să devenim pionieri în acest domeniu“, povesteşte Tudor Georgescu, CEO, Promateris, despre începuturile ambiţioase ale companiei. Astfel, compania a început să exploreze oportunităţile oferite de fondurile norvegiene, care au permis achiziţionarea de echipamente moderne pentru producţia de pungi biodegradabile şi compostabile. 

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro