Auto

Isărescu, despre SUV-ul românesc: Duster merge bine, dar este puţin cam gălăgios la viteză mare; eu mă grăbesc încet

Isărescu, despre SUV-ul românesc: Duster merge bine, dar este puţin cam gălăgios la viteză mare; eu mă grăbesc încet

Autor: Tempea Ovidiu

07.04.2011, 14:16 35

Guvernatorul BNR Mugur Isărescu este mulţumit de cum mergesuv-ul Duster produs de Dacia şi spune că nu este deranjat dezgomotul mai intens de la viteze înalte pentru că preferă să segăbească încet.

"Duster merge bine. La viteză mare e puţin mai gălăgios, dar eunu merg cu viteză mare. Aşa cum am spus mă grăbesc încet", a spusIsărescu, întrebat de MEDIAFAX despre cum se comportă modelulDuster pe care îl foloseşte în ultima perioadă.

De aproximativ o lună, guvernatorul BNR şi ceilalţi membri aiconducerii executive a băncii centrale merg cu autotusime de terenDuster, dar utilizează în continuare vehiculele de clasă premiumdin dotare pentru acţiunile care presupun protocol de nivelînalt.

La începutul anului, BNR a achiziţionat prin leasing pe patruani, o flotă de 50 de maşini de teren Duster, contract în valoarede aproximativ un milion de euro.

Achiziţia de autoturisme de teren a fost realizată în urma uneilicitaţii publice câştigate de Operational Autoleasing, care aoferit cel mai mic preţ. Autovehiculele sunt versiuni Laureate(clasa superioară), 1,5 dCi 4X4 cu 110 CP.