Bănci și Asigurări

Visa face un parteneriat cu Faragrija.ro prin care oferă asistenţă în caz de daună auto deţinătorilor de carduri Visa Business

Visa face un parteneriat cu Faragrija.ro prin care oferă...

Autor: Mircea Nica

04.07.2024, 00:00 172

Visa a încheiat un parteneriat cu Faragrija.ro prin care va oferi beneficii de asistenţă în caz de daună auto deţinătorilor de carduri Visa Business, potrivit informaţiilor transmise de companie. Astfel, deţinătorii de carduri Visa Business vor beneficia de o reducere de 40% la pachetele FaraGrija.ro, care oferă acces la servicii de asistenţă auto.

În cazul cardurilor Visa Platinum Business, Visa Infinite Business şi Visa Infinite, posesorii primesc integral ca beneficiu pachetul FărăGrijă Premium, care include tractare în caz de accident şi defecţiune mecanică, servicii rapide şi eficiente pentru a asigura continuarea activităţilor zilnice, evaluare daună şi servicii juridice, evaluarea obiectivă şi independentă a daunelor şi suport juridic în gestionarea acestora, maşină la schimb şi deschidere dosar de daună şi consultanţă pe durata întregului proces.

ìAm început să construim platforma Marile Afaceri Mici acum 3 ani în România şi cu fiecare parteneriat îmbogăţim accesul IMM-urilor la servicii de calitate la preţuri accesibile. În plus, prin acest parteneriat vrem să ne adresăm unui segment relativ nou în România, însă cu foarte mult potenţial de dezvoltare, şi anume segmentul business premium.

Cardurile Visa Infinite Business şi Visa Platinum Business oferă nu doar soluţii financiare avansate, ci şi suport esenţial în situaţii critice, asigurându-le antreprenorilor liniştea necesară pentru a-şi desfăşura activitatea în cele mai bune condiţii. Toate aceste avantaje sunt menite să răspundă nevoilor de zi cu zi şi să transforme confortul într-un stil de viaţă în sine“, a declarat Claudia Cruceru, business development director Visa pentru România, Bulgaria, Croaţia, Slovenia.