Burse - Fonduri mutuale

ZF Gen Z. ABC-ul investiţiei la Bursa de Valori: cum deschizi un cont de tranzacţionare şi începi cea mai sănătoasă relaţie pe termen lung, cea cu banii tăi?

ZF Gen Z. ABC-ul investiţiei la Bursa de Valori: cum...

Autor: Roxana Petrescu, Liviu Popescu

04.07.2024, 00:07 374

„Serialul” început săptămâna trecută în pagina specială ZF Gen Z ajunge azi la cel de-al doilea episod. Astfel, după familiarizarea cu site-ul Bursei de Valori, cu simbolurile de pe platforma bursei, la secţiunea Gen Z Finance vorbim azi despre paşii concreţi pe care trebuie să îi parcurgi penru a-ţi deschide un cont de tranzacţionare. Va dura doar câteva minute, atât deschiderea contului, cât şi parcurgerea informaţiilor din material, totul structurat în cinci paşi simpli, pe care îi vei descoperi în pagina 9. Vei avea nevoie de un cont bancar, de o conexiune la net şi de un buletin, iar după ce vei citi cel de-al doilea episod al seriei ABC-ul investiţiei la BVB vei fi investitor cu acte în regulă la OMV Petrom, Hidroeletrica sau Banca Transilvania.

Ştim că nivelul ridicat de stres este una dintre luptele Gen Z, dar există scăpare. Am discutat cu specialişti şi am pus la cap o listă de sfaturi utile.

Am vorbit cu Deliric despre importanţa răbdării în atreprenoriat. Vezi în pagina 9 ce am aflat de la el.

Statisticile care dor: de ce vor tinerii să plece din România, ţara tuturor posibilităţilor? Educaţia face parte din problemă, dar şi din soluţie.

Află tot ce te interesează, rapid şi simplu, în pagina ZF Gen Z, pagina celor care schimbă lumea. A ta.