Business Construct

CTP îl readuce în echipă pe Ionuţ Puiu, după doi ani la VGP

CTP îl readuce în echipă pe Ionuţ Puiu, după doi ani...

Autor: Bogdan Alecu

03.06.2024, 14:04 296

CTP, cel mai mare dezvoltator, proprietar şi administrator de spaţii industriale şi logistice listat din Europa, l-a numit Ionuţ Puiu în funcţia de Director Construcţii începând cu mai 2024, miza fiind de a depăşi pragul de 3 mil. mp pe plan local în acest an, prin construirea a 200.000 mp de noi centre industriale.

CTP a mai lucrat în cadrul CTP între 2018 şi 2021 în funcţii precum project manager, manager regional pe Transilvania şi director de dezvoltare pe Transilvania. Ulterior între 2022 şi 2024 a lucrat în cadrul dezvoltatorului VGP în funcţia de director tehnic.

Cu un portofoliu care acoperă deja 2,9 milioane de metri pătraţi de depozite modern, CTP România este pregătit pentru extindere în continuare, beneficiind de o bancă terenuri de peste 3,5 milioane de metri pătraţi, în diverse oraşe. Compania are în dezvoltare peste 200.000 de metri pătraţi de spaţii industriale şi logistice în Arad, Bucureşti, Braşov şi Sibiu, cu planuri pentru dezvoltări suplimentare pe tot parcursul anului 2024. Acest lucru evidenţiază potenţialul semnificativ al României în sectorul industrial şi logistic.

CTP deţine în prezent un portofoliu de peste 2,9 milioane de metri pătraţi în România, care se întind de la Bucureşti la Timişoara, Oradea, Cluj şi Braşov, fiind capabile să găzduiască facilităţi de producţie, logistică şi alte industrii cheie precum retail şi industria auto.