Profesii

Eduard Moise, românul care a condus primul magazin Primark de pe plan local preia o funcţie regională

Eduard Moise, românul care a condus primul magazin...

Autor: Cristina Roşca

09.10.2023, 09:30 241

♦ Eduard Moise devine area manager pentru SEE, adică pentru România, Ungaria şi Slovenia. Executivul şi-a creionat toată cariera în retail, lucrând atât în comerţul de modă, cât şi cel alimentar.

Retailerul irlandez de modă Primark, ce a intrat pe piaţa locală în 2022 şi care deţine astăzi două magazine în Bucureşti, l-a numit pe executivul român Eduard Moise într-o poziţie regională, aceea de area manager pentru SEE. El se va ocupa de trei pieţe – România, Ungaria şi Slovenia.

În România, Primark are două magazine în Bucureşti - în mallurile Park Lake şi AFI Cotroceni, pe când în Ungaria urmează să intre în anul financiar 2023/2024 (16 septembrie 2023-15 septembrie 2024), conform site-ului companiei. Slovenia, pe de altă parte, este cea mai veche piaţă dintre cele trei pentru retailerul de modă care a intrat în micuţul stat în 2019. Conform datelor ZF, în această ţară există un magazin în oraşul-capitală.

Numirea lui Eduard Moise în această poziţie regională vine la mai puţin de un an jumătate după ce el a fost recrutat de către Primark ca primul manager de magazin pentru operaţiunile locale. Anterior, executivul a lucrat pentru alte branduri de fashion internaţionale precum New Yorker şi H&M.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro