Companii

Antreprenori locali. Panifcom, o afacere integrată în agrobusiness din Iaşi, are un buget de 7-8 mil. euro în 2024 pentru dezvoltare şi se uită la piaţa internaţională. Grupul Panifcom produce 100.000 de pâini zilnic, lucrează 4.000 de hectare de teren şi are o fermă cu 2.100 de vaci

Panifcom este un bussines sustenabil integrat şi are o fabrică de pâine care livrează 100.000 de pâini zilnic produse din materia primă exclusiv din cultură de grâu proprie.

Panifcom este un bussines sustenabil integrat şi are o fabrică de pâine care livrează 100.000 de pâini zilnic produse din materia primă exclusiv din cultură de grâu proprie.

Autor: Mădălina Dediu Panaete

03.07.2024, 16:30 48

Grupul de firme Panifcom, activ în zootehnice, agricultură şi panificaţie, are un buget de investiţii de 7-8 mil. euro în 2024 pentru a extinde segmentul de panificaţie hidratată şi cu un termen lung de fermentare, dar are şi un proiect pentru o staţie de biogaz.

„Investim în funcţie de nevoile fiecărui centru de cost şi suntem atenţi la indicatori, pentru că băncile sunt foarte atente la acest aspect şi nu putem depăşi anumite valori, pentru că ne-am strica indicatorii; iar unul dintre indicatori este gradul de îndatorare. Noi am vrea să facem lucruri mult mai mari şi mult mai repede, dar trebuie să fim atenţi“, a spus Liviu Bălăniciu, director general al grupului Panifcom, care are 400 de angajaţi şi o cifră de afaceri totală de peste 140 de milioane de lei (aproape 31 milioane de euro).  Din grupul Panifcom fac parte companiile Agropan Impex, care se ocupă de producţia de pâine şi care este deţinută de Ştefan Holicov, ferma agricolă Panifcom, care este controlată de Doina Gheorghică, potrivit Termene.ro. Conform datelor ZF, anterior acţionar al Panifcom era Liviu Bălănici.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro