♦ City Grill deţine în prezent 16 restaurante şi patru bucătării de tip cloud kitchen destinate livrărilor ♦ Totodată, grupul a preluat şi 49% din restaurantul Aubergine din centrul vechi şi vrea să mai deschidă încă unul în zona Charles de Gaulle ♦ După deschiderea din mai a sectorului HoReCa, vânzările grupului au ajuns undeva la 70% faţă de nivelul etalon din 2019.
City Grill, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa de restaurante din România, a adus în grup două branduri noi – Maison des Crepes şi Aubergine – păstrând în acţionariat antreprenorii care le-au fondat.
„Am preluat 49% din Maison des Crepes, un business fondat de antreprenorul Valentin Strugaru care păstrează pachetul majoritar“, spune Dragoş Petrescu, fondatorul grupului.
Strugaru a lucrat anterior în cadrul Domino’s Pizza, o multinaţională adusă local în sistem de franciză, conform celor mai recente date ale ZF. Apoi a fondat businessul Maison des Crepes care are cinci unităţi – trei în Bucureşti şi câte una în Constanţa şi Piteşti.