Companii

Producătorul de preparate din carne Killer din Suceava: Nu vrem să ne listăm în supermarketuri pentru că nu sunt condiţii avantajoase

Producătorul de preparate din carne Killer din Suceava:...

Autor: Roana Rotaru

02.10.2017, 00:07 3223

Producătorul de preparate din carne Killer din localitatea Horodnic de Jos, judeţul Suceava, mizează anul acesta pe afaceri de circa 67 mil. lei (15 mil. euro), în creştere cu 7% faţă de anul precedent. Killer deţine propriul abator, o fabrică de procesare a cărnii care produce 15 tone preparate pe zi şi o reţea proprie de 16 magazine care acoperă judeţele Suceava, Botoşani, Iaşi şi Neamţ.

„Anul acesta o să avem o creştere de 7% a cifrei de afaceri. Am început anul mai greu pentru că în zona noastră oamenii sunt credincioşi şi ţin post, dar am recuperat în lunile de vară. În jur de 30-35% din vânzări le realizăm prin cele 16 magazine proprii, exporturile reprezintă 20-25% din cifra de afaceri, iar restul vindem prin distribuitori. Nu vrem să ne listăm în supermarketuri pentru că nu sunt condiţii avantajoase“, a declarat pentru ZF Alexandru Scheul, proprietarul companiei Killer.

 
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro