Info

Inetum anunţă un parteneriat strategic cu SAP în România şi introduce Adopt2Win pe piaţa locală

Advertorial

Inetum anunţă un parteneriat strategic cu SAP în...

Autor: Publicitate

12.06.2024, 08:00 955

Inetum evidenţiază capacităţile sale globale în SAP S/4HANA Public Cloud pentru a oferi implementări rapide, eficiente şi sigure.

Inetum îşi extinde parteneriatul de peste 25 de ani cu SAP printr-o amprentă locală în România, cu o propunere de valoare menită să răspundă noilor provocări de afaceri ale clienţilor săi şi să sprijine organizaţiile locale în transformarea lor digitală, permiţând livrarea de soluţii de înaltă performanţă cu resurse optimizate şi impact maxim.

Inetum este lider european în servicii digitale. Echipa Inetum de 28.000 de consultanţi şi specialişti se străduieşte în fiecare zi să aibă un impact digital pentru afaceri, entităţi din sectorul public şi societate. Soluţiile Inetum urmăresc să contribuie la performanţa şi inovaţia clienţilor săi, precum şi la binele comun. Prezent în 19 ţări cu o reţea densă de locaţii, Inetum colaborează cu mari editori de software pentru a face faţă provocărilor transformării digitale cu proximitate şi flexibilitate. Determinat de ambiţia sa pentru creştere şi scalare, Inetum a generat vânzări de 2,5 miliarde de euro în 2023.

Un nou capitol pentru Inetum şi SAP în România

Inetum combină expertiza sa sectorială, abordarea practică şi proximitatea cu intenţia de a oferi soluţii de impact clienţilor săi din România pentru răspunsuri rapide şi agile la transformările digitale. Având ca scop consolidarea ofertei SAP în România, Inetum îşi valorifică capacităţile globale în SAP S/4HANA Public Cloud pentru a oferi implementări rapide, eficiente şi sigure.

Parteneriatul dintre Inetum şi SAP a generat mii de proiecte de succes în diverse industrii din Portugalia, Spania, Franţa, Belgia, Elveţia, ţările nordice, Maroc, Tunisia, Brazilia, Mexic şi Columbia.

Inetum oferă un portofoliu cuprinzător de soluţii SAP şi deserveşte clienţi din diferite segmente de piaţă, valorificându-şi punctele forte precum focusul asupra calităţii, experienţa vastă cu noile soluţii SAP Cloud şi cunoaşterea profundă a industriilor de tip retail şi bunurile de larg consum, automotive, producţie şi energie.

Adopt2win, o abordare disruptivă şi eficientă

Pachetul Adopt2win de la Inetum propune o nouă abordare a implementării SAP S/4HANA Cloud Public Edition în doar 12 săptămâni, indiferent de istoricul colaborării companiei cu SAP. Această propunere de valoare este extrem de competitivă şi potrivită pentru companiile care au nevoie de un sistem ERP fiabil, rapid şi rentabil. Adopt2win este ideal pentru filiale, companii în creştere sau pentru cei cu soluţii software de nişă. De asemenea, poate servi ca proiect de pornire rapidă care poate fi extins pentru a acoperi toate domeniile funcţionale ale nevoilor de management ale unei companii în fazele ulterioare.

În timp ce alţi parteneri SAP abordează primele lor proiecte SAP S/4HANA Public Cloud cu toate dificultăţile pe care acesta le implică, noi avem sprijinul Centrului nostru de Excelenţă Global Cloud pentru a asigura succesul tuturor proiectelor din cadrul Inetum. De la cea mai funcţională şi transformatoare abordare până la cea mai tehnică, avem propunerile de valoare şi expertiza specifică pentru a ne asigura că veţi reuşi să ajungeţi la SAP S/4HANA în ritmul de care are nevoie compania dumneavoastră.” spune Patrice Gautier, General Manager Inetum România.

Centrul de Excelenţă Inetum Cloud

Experienţa Inetum cu implementările SAP Cloud a arătat că acestea necesită abilităţi complementare dincolo de cele necesare proiectelor on-prem. Pentru a rezolva acest lucru, Inetum a înfiinţat Centrul de Excelenţă SAP Cloud, oferind asistenţă end-to-end de la pre-vânzare până la post-vânzare. Folosind lecţiile învăţate, Inetum asigură succesul fiecărei noi implementări.

Diana David, Managing Director SAP România: “În România, lucrăm îndeaproape cu ecosistemul nostru de parteneri pentru a sprijini clienţii să ajungă la rezultatele dorite într-un context de business plin de provocări. Prin urmare, mă bucur că echipa noastră se extinde şi se consolidează prin parteneriatul cu Inetum. Dezvoltarea continuă de soluţii cloud care oferă flexibilitate şi adaptabilitate la nevoile în continuă schimbare ramâne prioritatea noastră, iar acest lucru este posibil doar cu ajutorul unor parteneri bine echipaţi cu experienţă şi cunoştinţe aprofundate în industrie, care împărtăşesc aceeaşi viziune şi oferă cea mai bună valoare clientilor.”

Hugues Ruffat, CEO of EEMEA area, declară: „Premiile obţinute de la SAP, care monitorizează îndeaproape toate operaţiunile noastre de pe tot globul şi ţine cont de feedback-ul clienţilor noştri, sunt principala dovadă a fiabilităţii noastre. Am dobândit următoarele distincţii: Best Cloud SAP Partner, Top SAP Reseller, Partner Excellence for Sustained Growth.

Nicoleta Fedorovici, Chief Partner Officer, SAP Central & Eastern Europe: “O parte considerabilă a cifrei noastre de afaceri la nivel regional, în Europa Centrală şi de Est, precum şi la nivel local, în România, provine din colaborarea cu partenerii SAP. Strategia noastră se concentrează pe extinderea constantă a ecosistemului de parteneri şi, prin aceasta, a numărului de experţi de pe piaţă care pot veni în întâmpinarea clienţilor noştri. Parteneriatul dintre Inetum şi SAP a început în urmă cu peste 25 ani în diferite ţări din întreaga lume şi ne bucurăm că acesta se dezvoltă acum şi în România.

 

Adopt2Win este pachetul exclusiv Inetum, recunoscut de SAP, care vă permite să vă duceţi compania la următorul nivel in 12 săptămâni pentru doar 99.000 EUR (plus licenţe), jumătate din costul mediu obişnuit pentru un proiect de acest tip.

Acest pachet vă ajută să vă optimizaţi procesele cu cele mai bune practici de pe piaţă, să ştiţi tot ce se întâmplă în compania dumneavoastră în timp real cu o viziune end-to-end, să optimizaţi costul operational şi să eliminaţi munca repetitivă a angajaţilor. Adopt2Win contribuie la luarea celor mai bune decizii de business şi la adaptarea companiei într-un mod flexibil la schimbările de pe piaţă.

Aflaţi mai multe despre pachetul Adopt2Win - https://partner-sap.com/sap-soluciones-verticales/sap-erp/sap-s-4hana/ro/

Pentru detalii:

contact.sap.ro@inetum.com

https://www.linkedin.com/company/inetum/