Politică

Robert Negoiţă: Am votat pentru o Europă în care să se aloce fonduri mai multe ţărilor nedezvoltate

Robert Negoiţă: Am votat pentru o Europă în care să...

Autor: Andreea Tobias

09.06.2024, 13:17 26

„Am votat pentru o Europă în care să se aloce fonduri mai multe către ţările mai puţin dezvoltate, aşa cum este în România”, declară Robert Negoiţă la ieşirea de la urne.

„Am venit la vot şi am votat cu gândul la continuarea proiectelor în sectorul 3 şi să muncim în continuare, să facem echipă”, a spus acesta.

Negoiţă s-a adresat celor care nu s-au gândit până acum invitaţia să iasă la vot, „pentru că aşa e în democraţie, o dată la 4 ani trebuie să ne exprimăm votul”.

În ce priveşte europarlamentarele, Negoiţă a spus că a votat pentru „o Europă socială, pentru o Europă echitabilă şi pentru o Europă în care să se aloce fonduri mai multe către ţările mai puţin dezvoltate, aşa cum este în România. Chestia asta cu fondurile de coeziune este foarte importantă şi avem nevoie de persoane, de reprezentanţi ai României care să lupte pentru coeziune”.

Robert Negoiţă a mai spus că a aşteptat la urne aproximativ un sfert de oră, dar este bucuros că oamenii merg la vot şi conştientizează cât de importante sunt alegerile.