Burse - Fonduri mutuale

One United: Operatorul brandurilor Treevi, Elephante, Sagakura, BaoHouse a închiriat One Gallery pe 17 ani pentru 40 mil. euro. Imobilul istoric va adăposti peste 40 de operatori

One United: Operatorul brandurilor Treevi, Elephante,...
08.07.2024, 00:03 29

Dezvoltatorul imobiliar One United Properties (simbol bursier ONE) a anunţat vineri la Bursa de Valori Bucureşti că ONE Gallery Floreasca a semnat un contract de închiriere pe 17 ani, începând cu septembrie 2025, în valoare de 40,2 mil. euro fără TVA, cu Tomcat Comserv SRL, operator al brandurilor Treevi, Elephante, Sagakura, BaoHouse şi altele.

„Închirierea unui spaţiu de retail cu o suprafaţă închiriabilă brută de 3.600 mp, la parterul ONE Gallery, plus terase şi depozitări, pentru a opera un concept modern de food market, care va adăposti peste 40 de operatori diferiţi, cu produse premium, în diverse formate integrate sub acelaşi acoperiş”, este obiectul contractului.

Tomcat Hospitality, grup cu circa 40 de restaurante şi afaceri de 15 milioane de euro anul trecut, este operator al cunoscutelor branduri de restaurante Treevi Pizza al Taglio, Élephante, Sagakura, printre altele.  Valoarea brută de dezvoltare pentru One Gallery este estimată în prezent la 100 de milioane de euro, cea mai mare investiţie privată din România în restaurarea unui imobil istoric.

 

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro