Companii

Cargus, unul dintre cei mai mari jucători din piaţa de curierat, a depăşit pentru prima dată pragul de 500 mil. lei venituri. „Cel mai important proiect de investiţii pe care îl avem în derulare îl reprezintă extinderea internaţională a operaţiunilor noastre“

Cargus, unul dintre cei mai mari jucători din piaţa de...

Autor: Miruna Diaconu

30.05.2024, 17:40 139

Anul trecut, bugetul de investiţii al Cargus s-a ridicat la circa 25 milioane lei, iar o bună parte din sumă a mers către expansiunea pe alte pieţe.

Cargus, unul dintre cei mai mari jucători din piaţa de curierat, a depăşit pentru prima dată pragul de 500 mil. lei venituri. Astfel, anul trecut compania a înregistrat o cifră de afaceri de 508 milioane lei, după un avans de 8% faţă de anul anterior, potrivit datelor furnizate de companie.

Compania nu a reuşit să obţină nici anul trecut profit, fiind al şaselea an la rând pe pierdere. În 2023, compania a avut pierderi de 85 milioane lei.

Cargus continuă planurile de expansiune la nivel internaţional. Anul trecut, bugetul de investiţii al Cargus s-a ridicat la circa 25 milioane lei, iar o bună parte din sumă a mers către expasiunea pe alte pieţe. „Cargus este într-un proces continuu de inovaţie şi expan­siune, iar cel mai important proiect de investiţii pe care îl avem în derulare îl reprezintă extinderea internaţională a ope­ra­ţiunilor noastre. Aşadar, o parte importantă a bugetului de in­ves­tiţii este di­rec­ţionată către dezvoltarea operaţiunilor şi parteneriatelor lo­gistice internaţionale, soluţii tehnologice şi în resursa umană – profesionişti cu expertiză locală şi inter­naţională“.

 

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro