Auto

Un nou centru Ford la Craiova

Un nou centru Ford la Craiova

Autor: Bogdan Alecu

22.09.2010, 23:54 28

PlusAuto, dealerul Ford din Oltenia, care deţine trei centreFord în Craiova, Slatina şi Drobeta Turnu-Severin, inaugureazăastăzi cel de-al doilea centru al mărcii americane în Craiova înurma unei investiţii de 1,5 mil. euro.

Noul centru din Craiova ocupă o suprafaţă totală de 8.500 mp, dincare showroom-ul este de 350 mp, proiectat pentru şapte maşini. "Înnoul dealership lucrează în prezent 30 de angajaţi, trei fiindrecrutaţi pe partea de mecanică, iar ceilalţi provin de la cea de-adoua locaţie din Craiova, care în prezent are serviceul înrenovare", a spus Adrian Mărăşescu, directorul de vânzări alPlusAuto.

La nivelul primelor şapte luni ale acestui an vânzările PlusAuto auînregistrat o creştere de aproximativ 4% comparativ cu perioadasimilară a anului trecut, la peste 250 de autovehicule. "Luând încalcul şi noua poziţie, anul acesta avem ca ţintă să comercializămpeste 500 de autovehicule, în creştere cu mai mult de 10%comparativ cu anul precedent", a subliniat directorul de vânzări.Acesta este cel de-al treilea nou centru Ford inaugurat anulacesta, după investiţiile ŢiriacAuto de la Cluj şi transformareacentrului Citroën din Băneasa al ATS, companie controlată de CălinPopescu-Tăriceanu, în dealer Ford.