Bănci și Asigurări

BCR lansează Visa Infinite Business, un card de debit destinat clienţilor persoane juridice - microîntreprinderi, IMM-uri, companii mari sau PFA

BCR lansează Visa Infinite Business, un card de debit...

Autor: Roxana Rosu

17.06.2024, 12:37 67

BCR extinde segmentul de servicii pentru antreprenori şi lansează Visa Infinite Business, un card de debit destinat clienţilor persoane juridice - microîntreprinderi, IMM-uri, companii mari sau PFA.

Produsul se adresează clienţilor care tranzacţionează frecvent sume importante prin intermediul cardului şi au nevoie de soluţii financiare avansate pentru gestionarea cheltuielilor de afaceri.

„BCR lansează, în premieră pe piaţa din România, cardul Visa Infinite Businesss, un instrument financiar exclusivist, care redefineşte standardele pentru companiile locale. Prin Visa Infinite Business, le oferim antreprenorilor, managerilor şi liderilor din mediul privat posibilitatea să beneficieze de un parteneriat real pentru excelenţă şi alegeri financiare inteligente, care include acces dedicat la servicii de asistenţă, acces la lounge-urile aeroporturilor naţionale şi internaţionale, pachete extinse de asigurări şi un program de recompense solid“, a declarat Florin Dan Pintilie, şef departament dezvoltare produse carduri la BCR.

Utilizatorii au acces la servicii concierge, asistenţă în caz de accident auto, servicii premium de transport Black Cab, acces în lounge-urile aeroporturilor din România, serviciul air refund, recuperare TVA pentru tranzactii efectuate în străinătate. 

„Cardurile Visa Infinite oferă experienţe unice şi acces la unele dintre cele mai exclusiviste locuri din lume, dar şi recompense premium sau instrumente online, uşor de utilizat, pentru gestionarea cheltuielilor. Fiecare dintre beneficiile premium pentru acest tip de card este conceput pentru a aduce un plus de valoare vieţii de zi cu zi, ducând serviciile personalizate la cel mai înalt nivel. Visa Infinite Business nu e doar un card, ci un partener de încredere pentru consumatorii super premium din România“, a adăugat Elena Ungureanu, Country Manager Visa in Romania.