Business Internaţional

Topul celor mai bune linii aeriene din lume

Topul celor mai bune linii aeriene din lume

Autor: Ana Raduta

14.07.2011, 21:02 3294

Atunci cand te afli la mii de metri inaltime, confortul sisenzatia ca esti in siguranta sunt extrem de importante. Tocmai deaceea, reputatia pe care si-o creeaza liniile aeriene devineesentiala pentru incasarile lor.

Chiar daca multi oameni aleg o anumita linie aeriana doar pentruca are cele mai scazute tarife, sunt altii pentru care este foarteimportant sa zboare cu o companie care le ofera scauneconfortabile, mancare buna, stewardese amabile, care, in general,are intarzieri foarte mici si care nu are un istoric in accidenteaviatice.

Tocmai de aceea, a fost realizat un top al celor mai bunecompanii aeriene din lume, pe baza raspunsurilor a 18,8 milioane depasageri. Iata cum arata topul.

1. Emirates, Dubai: Desi are o flota de doar 153 de aeronave,Emirates este cea mai mare transportator din Orientul Mijlociu.Unele aeronave au cabine de lux cu mini-baruri proprii si dus.

2. Turkish Airlines, Turcia: Fondata in 1993, compania aerianaTurkish Airlineseste a treia cea mai mare din Europa, dupa numarulde pasageri. Sediul central este la Istanbul si are o flota de 174de aeronave. Citiţi topul integral al celor mai bune companii aerienedin lume pe www.businessmagazin.ro