Companii

Cine vrea să construiască un Disneyland în Bucureşti

Cine vrea să construiască un Disneyland în Bucureşti

Autor: Loredana VOICULESCU

10.03.2011, 22:17 180

Primul mare parc de distracţii din România urmează să seconstruiască în partea de vest a Bucureştiului, pe o suprafaţă de26 de hectare, în apropierea şoselei de centură a Capitalei.

Investiţia pentru Bucharest World of Adventures Park este estimatăla aproape 140 de milioane de euro, iar ridicarea ei se va întindepe durata a trei ani, potrivit proiectului prezentat de ImpactDeveloper&Contractor, cu prilejul forumului arab-român care aavut loc zilele trecute la Bucureşti.

Principalele atracţii ale parcului vor fi două montagnes russes,un turn unde vizitatorii vor putea experimenta căderea liberă, unplanetarium şi studiouri de simulare spaţială. La acestea se voradăuga un parc acvatic, atracţii acvatice pentru sezonul cald,alături de multe alte oportunităţi de distracţii.

De asemenea, parcul va cuprinde şi o sală multifuncţională despectacole, o zonă de shopping, precum şi un hotel luxos, dupămodelul celor aferente marilor parcuri de distracţii din lume,restaurante, un centru de tip outlet, precum şi spaţii pentruparcare. Citiţi mai mult despre cine vrea să construiască un Disneyland în Bucureştipe www.gandul.info