Companii

CTP ajunge la un pas de 3 mil. mp spaţii logistice în România după achiziţia portofoliului de industrial de la Globalworth

Remon Vos, CEO şi fondator al CTP

Remon Vos, CEO şi fondator al CTP

Autor: Bogdan Alecu

29.05.2024, 12:30 86

♦ România face parte din grupul de ţări-cheie pentru CTP, unde potenţialul de expansiune rămâne unul foarte mare, mai ales odată cu aderarea la spaţiul Schengen.

CTP, cel mai mare dez­voltator, proprietar şi administrator de spaţii industriale şi logistice listat din Europa după suprafaţa închiriabilă (GLA), trece de 3 mil. mp de spaţii logistice în România în 2024, pe fondul achiziţiei portofoliului Globalworth dar şi al proiectelor în construcţie.

CTP a finalizat achiziţia de la Globalworth, principalul investitor de birouri din Europa Centrală şi de Est (ECE), portofoliului de industrial de 270.000 mp GLA şi 30 ha teren în şase locuri din România.

Portofoliul este compus din şase parcuri industriale, oferind un mixt adecvat de zone în vecinătatea parcu­rilor CTP (Bucureşti, Arad), precum şi zone complementare care consoli­dează prezenţa CTP în zonă (Piteşti, Oradea, Timişoara).

„Această achiziţie extinde semni­ficativ portofoliul nostru din Româ­nia prin adăugarea a peste 270.000 mp şi introduce 40 de noi nume în lista noastră diversificată de chiriaşi. Suntem mândri să primim fie­care nou chiriaş în fa­milia CTP. În plus, achiziţia include 30 de hectare de teren ex­ce­dentar, ceea ce ne permite să ne con­tinuăm angajamentul faţă de dezvoltarea organică în vestul Ro­mâniei. Această dezvol­ta­re nu va aduce beneficii doar chiriaşilor noştri, ci va con­tribui pozitiv şi pentru comunităţile locale“, a spus Remon Vos, CEO al CTP Group.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro