Companii

Grupul Diana din Vâlcea, activ în producţia de carne şi retail, vizează extinderea la nivel naţional. „De la începutul acestui an, au fost deschise trei magazine Diana şi pregătim alte trei inaugurări în lunile următoare.“

Pe zona de retail, Diana Com are un buget de investiţii de 14 milioane de lei pentru anul curent.

Pe zona de retail, Diana Com are un buget de investiţii de 14 milioane de lei pentru anul curent.

Autor: Florentina Niţu

02.07.2024, 18:30 118

Grupul Diana din Râmnicu Vâlcea, deţinut de fami­lia Crăciunescu, activ pe piaţa de carne şi de peşte, dar şi în retail, vrea să se extindă de la nivel regional, din Oltenia, la nivel naţional. Astfel, a schimbat identitatea vizuală a bran­dului după 30 de ani de prezenţă pe piaţă, iar în 2024 îşi pro­pune să schimbe reţetele a peste 200 de produse, să listeze mai multe produse în comerţul modern şi să deschidă mai multe magazine proprii, potrivit reprezentanţilor săi.

„Cel mai important proiect în derulare este procesul de rebranding Diana, planificat şi demarat după maparea fluxurilor şi activităţilor pentru noile capacităţi de pro­duc­ţie dobândite în ultimii ani. Acest proces nu se limi­tea­ză la o nouă identitate vizuală, ci a presupus reorga­nizarea a peste 200 de reţete în patru game distincte (Mainstream, Upper Mainstream, Produse Boiereşti şi Premium), pentru a ne adresa consumatorilor cu un portofoliu de calitate, diversificat, dar şi într-o formulă mult mai atractivă“, au răspuns reprezentanţii Diana la întrebările ZF trimise cu ocazia realizării ediţiei din 2024 a catalogului Cei mai mari jucători din economie.

 

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro