ZF 24

Deloitte România îşi extinde echipa de top management prin numirea a patru noi parteneri

Deloitte România îşi extinde echipa de top management...

Autor: Roxana Rosu

03.06.2024, 10:35 1936

Deloitte România îşi extinde echipa de top management prin numirea a patru noi parteneri, după promovarea lui Andrei Paraschiv, fost Director Consultanţă, a avocaţilor Irina Dimitriu şi Mihnea Galgoţiu-Săraru, care sunt de mai mulţi ani Parteneri în cadrul Reff & Asociaţii, afiliată reţelei Deloitte Legal, şi prin recrutarea Bogdanei Buhoş, care va prelua rolul de Partener Audit şi Servicii Conexe.

Numirile intră în vigoare în iunie 2024.

„Îi felicit pe Andrei, Irina şi Mihnea pentru ascensiunea lor remarcabilă spre rolul de partener în cadrul Deloitte şi îi urez un călduros bun-venit Bogdanei în echipa noastră. Am încredere că ei vor deservi clienţii cu integritate şi se vor dedica dezvoltării echipelor pe care le conduc. Deşi au evoluţii profesionale şi domenii de expertiză diferite, care acoperă de la tehnologie, la drept imobiliar, la soluţionarea litigiilor şi la audit şi servicii conexe, am încredere că toţi patru au în comun faptul că se ghidează după valorile de leadership stau la baza culturii noastre organizaţionale - dezvoltare profesională continuă, respect, grija pentru binele echipelor noastre şi angajamentul de a promova o atitudine incluzivă şi care promovează diversitatea”, a declarat Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România şi Moldova.

Andrei Paraschiv  are peste 25 de ani de experienţă în care a coordonat departamente de consultanţă şi de dezvoltare software în importante companii IT. Competenţele sale acoperă un spectru larg, de la consultanţă în management, transformare digitală, arhitectura sistemelor IT are companiilor şi integrarea sistemelor, până la managementul proiectelor şi al programelor, dezvoltarea de produse, managementul proceselor de afaceri (business process management - BPM) şi managementul sistemelor de gestionare a relaţiilor cu clienţii (customer relationship management - CRM), precum şi platforme low-code şi no-code.

Irina Dimitriu, care este din 2016 Partener în cadrul Reff & Asociaţii, societatea de avocaţi afiliată reţelei Deloitte Legal, a devenit acum şi membră a echipei de parteneri Deloitte România. Cu o experienţă de peste 19 ani, ea este specializată în achiziţia, finanţarea şi dezvoltarea de proiecte imobiliare de anvergură, asistând atât clienţi privaţi români, cât şi străini. Domeniile sale cheie de expertiză includ structurarea tranzacţiilor, dezvoltarea de proiecte în domeniul imobiliar şi al infrastructurii, construcţiile, urbanismul şi procesele de autorizare, precum şi coordonarea proceselor de due diligence.

Mihnea Galgoţiu-Săraru, avocat cu o experienţă de peste 15 ani în litigii, s-a alăturat firmei în 2019 şi a devenit Partener în cadrul Reff & Asociaţii în 2020 , iar din 2023 s-a concentrat pe dezvoltarea practicii de soluţionare a litigiilor comerciale şi administrative, ocupând în acelaşi timp funcţia de lider al Grupului de Expertiză în Litigii al reţelei Deloitte Legal la nivelul Europei Centrale. În urma promovării, el devine acum şi membru al echipei de parteneri Deloitte.  

Bogdana Buhoş, care tocmai s-a alăturat Deloitte România în calitate de Partener Audit şi Servicii Conexe, are peste 17 ani de experienţă în audit financiar, controale interne, audit intern şi evaluări de risc. A lucrat timp de doi ani în audit şi consultanţă la Londra, într-un mediu multicultural şi divers. Ea are experienţă în diverse industrii precum producţie, telecomunicaţii, IT, servicii globale de afaceri, farma, imobiliare şi construcţii, expertiza ei acoperă atât standardele locale de contabilitate şi raportare financiară, cât şi pe cele internaţionale. Bogdana Buhoş va coordona echipa de Control Intern atât pentru Deloitte România, cât şi pentru Europa Centrală. De asemenea, ea va contribui la dezvoltarea de servicii conexe celor de audit pentru piaţa din România. Bogdana este licenţiată a Academiei de Studii Economice, precum şi membră a Camerei Auditorilor Financiari (CAFR) şi a Association of Chartered Certified Accountants din Marea Britanie (ACCA).