ZF 24

Telekom Romania Mobile lansează serviciul VoWiFi (Voice over WiFi), care permite apeluri de voce printr-o conexiune WiFi, în zonele cu acoperire mai slabă a reţelei mobile

Telekom Romania Mobile lansează serviciul VoWiFi (Voice...

Autor: Roxana Rosu

10.06.2024, 16:53 635

Telekom Romania Mobile lansează luni VoWiFi (Voice over WiFi), un serviciu care permite utilizatorilor să efectueze şi să primească apeluri de voce prin intermediul unei conexiuni WiFi.

VoWiFi va fi accesibil pentru toţi clienţii Telekom, atât cei cu abonament, cât şi utilizatorii de cartelă preplătite.

”Lansăm astăzi o nouă opţiune de comunicare nelimitată, apelurile prin WiFi, prin care utilizatorii serviciilor noastre pot efectua apeluri inclusiv atunci când sunt în zone cu acoperire GSM mai slabă, cum ar fi zone montane, sau în clădiri care ecranează reţelele mobile. Astfel, utilizatorii serviciilor mobile de la Telekom se pot bucura de claritatea convorbirii şi în asemenea situaţii”, explică Mircea Haţegan, Director Executiv Comercial, Telekom Romania Mobile.

Pentru a beneficia de VoWiFi, clienţii trebuie să deţină un terminal compatibil, să aibă activat serviciul VoLTE, respectiv să aibă telefonul conectat la o reţea WiFi cu acces la internet.