Auto

Basescu: Voi recomanda Duster pentru coloanele oficiale

08.04.2010, 12:39 29

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a declarat in cadrulfestivitatii de la uzina Dacia, in cadrul careia i-a fost livratprimul Duster de pe piata locala, ca va recomanda specialistilor saanalizeze achizitia de modele Dacia Duster pentru parcul de masinioficiale cu tractiune integrala. In cadrul parcului se regasesc inprezent modele Jeep Grand Cherokee in valoare de peste 40.000 deeuro, alaturi de modele BMW Seria 3 si Seria 5 siMercedes-Benz.

Jerome Olive, directorul general al Automobile Dacia siConstantin Stroe, vicepresedintele Dacia i-au inmanat Presedinteluiprimul Duster, pe care a platit 17.220 de euro cu TVA inclus.Masina este fabricata pe comanda, in gama nefiind disponibilaculoarea rosu (rouge feu) pentru Duster, ci numai pentru Logan siSandero.

Modelul prezidential este in versiunea 4x4 "full options" cumotorizarea de 1,5 litri dCi de 110 CP Euro 5 pentru care nu seplateste taxa de poluare, patru airbaguri, sistem de control alstabilitatii ESP, tapiterie din piele, pachet "Look" cu faruri cutenta si elemente cromate.