Companii

Distribuitorul de materiale de construcţii Max din Constanţa: „Piaţa noastră este pe un uşor trend pozitiv faţă de perioada similară a anului trecut“

Distribuitorul de materiale de construcţii Max din...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

28.06.2024, 00:07 217

Lanţul de depozite cu materiale de construcţii Max din judeţul Constanţa, deţinut de familia Dumitru, se extinde cu un nou depozit în municipiul Medgidia. Astfel, reţeaua ar urma să ajungă la 13 spaţii, potrivit celor mai recente date. Pentru anul 2024, compania are un buget alocat investiţiilor în valoare de 5 mil. lei.

„Avem în plan şi lucrăm intensiv pentru deschiderea unei noi locaţii în municipiul Medgidia, practic a treia din oraş, pentru a putea veni şi mai aproape de clienţii Max SRL, aflaţi în cealaltă extremitate a oraşului“, spune Cătălin Dumitru, unul dintre acţionarii implicaţi în business.

Compania a încheiat anul 2023 cu o cifră de afaceri de 128,2 mil. lei, similar cu anul anterior. Profitul a scăzut însă cu 6%, până la 6,7 mil. lei, în vreme ce numărul de angajaţi s-a menţinut constant, în jurul a 300.

„Sectorul în care activăm este pe un uşor trend pozitiv faţă de perioada similară a anului trecut. Rezultatele menţionate vin în urma unor strategii de business aplicate în anii precedenţi, dar şi a investiţiilor continue, mai ales în resursa umană.“

 

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro