Auto

L'automobile Magazine despre Duster: "Lasa impresia unui automobil care face banii"

L'automobile Magazine despre Duster: "Lasa impresia unui automobil care face banii"
11.04.2010, 13:10 44

Francezii de la revista auto L'Automobile Magazine au testatdeja SUV-ul Duster, in versiunea de motorizare 1.5 Dci de 85 CP sivarianta de tractiune 4X2.

Daca in Romania pretul modelului testat ajunge la 12.150 de euro,in Franta este de 14.100 de euro. La acest pret pe piata localapoate fi achizitionata versiunea mai potenta, de 110 cai putere,dar tot cu tractiune pe puntea fata.

Primul aspect tratat de francezi a fost habitaclul iar verdictula cuprins aprecieri pentru spatiul disponibil atat la locurile dinfata cat si la cele din spate. In schimb finisarile interioare aufost considerate austere.

"Intre imaginea sa exterioara care este departe de una low-costsi o dotare potrivita finisarii, Duster lasa ideea unui automobilcare face banii", mentioneaza L'Automobile Magazine.

In acelasi timp a fost analizat si zgomotul la rulareinregistrat in cabina din cauza motorului care creeaza o ambianta"agricola" din punct de vedere sonor. Acelasi motor poate pune insala dispozitie un cuplu esential inca de la turatii joase.

Ca functionalitate "cutia de viteza agata la schimbareatreptelor", "suspensia este confortabila" iar ca parcurs rutier"Duster are ruliu in viraje, ceea ce determina pierderea precizieidirectiei".

La final francezii au apreciat motorizarea diesel cu resursesuficiente "chiar daca nu este o arma de razboi", spatiul interior,modularitatea "limitata totusi" si capacitatea de rulareaconfortabila in parcurs citadin.