Bănci și Asigurări

UniCredit Bank a organizat evenimentul UniCredit Lab prin care opt experţi din domenii diferite au oferit consultanţă personalizată tinerilor antreprenori

UniCredit Bank a organizat evenimentul UniCredit Lab prin...

Autor: Roxana Rosu

28.05.2024, 10:53 114

UniCredit Lab, un proiect al UniCredit Bank, a organizat în acest an a treia ediţie de mentorat pentru tinerii antreprenori, în cadrul Romanian Creative Week, desfăşurată în perioada 15-26 mai la Iaşi. La evenimentul organizat de bancă au participat opt experţi din domeniile banking, business development, financiar, juridic, contabilitate şi audit financiar, marketing şi digital marketing şi branding. 

UniCredit Bank a organizat evenimentul UniCredit Lab prin care opt experţi din domenii diferite au oferit consultanţă personalizată tinerilor antreprenori

UniCredit Lab, un proiect al UniCredit Bank, a organizat în acest an a treia ediţie de mentorat pentru tinerii antreprenori, în cadrul Romanian Creative Week, desfăşurată în perioada 15-26 mai la Iaşi. La evenimentul organizat de bancă au participat opt experţi din domeniile banking, business development, financiar, juridic, contabilitate şi audit financiar, marketing şi digital marketing şi branding. Aproximativ 30 de antreprenori aflaţi la început de drum au beneficiat de consultanţă personalizată pentru dezvoltarea afacerilor lor. Roxana Roşu

„UniCredit Lab reprezintă pentru noi o oportunitate de a interacţiona direct cu tinerii antreprenori şi de a le oferi suportul de care au nevoie pentru a-şi transforma ideile în afaceri de succes. Credem cu tărie în potenţialul tinerilor şi suntem dedicaţi să îi sprijinim prin programe educative, precum UniCredit Lab - un eveniment care a devenit deja tradiţie în cadrul Romanian Creative Week“, a afirmat Anca Ungureanu, director Identitate&Comunicare la UniCredit Bank.

 

Mentorii din acest an din cadrul UniCredit Lab/Speed Mentoring for Wannabe Entrepreneurs sunt:

  • Antoaneta Curteanu, care are o experienţă de peste 25 de ani în sistemul bancar. Din noiembrie 2019, este membru al Directoratului şi vicepreşedinte executiv divizia retail UniCredit Bank.
  • Anca Ungureanu, director Identitate&Comunicare în cadrul UniCredit Bank, cu o experienţă în marketing şi comunicare de peste 20 de ani. În prezent, coordonează comunicarea internă şi externă a băncii, retail şi corporate marketing, brand management, precum şi implicarea în proiectele de comunitate şi responsabilitate socială corporativă.
  • Carmen Iablonschi, sales trainer în cadrul UniCredit Bank începând cu anul 2010. În 2022, a susţinut în cadrul Romanian Creative Week primul workshop de educaţie financiară şi antreprenorială, intitulat Becoming an Entrepreneur.
  • Irina Neacşu, expert contabil şi auditor financiar. Conduce, de 20 de ani, compania de contabilitate şi audit financiar FIN EXPERT.
  • Alin Coman, cu peste 10 ani de experienţă în stimularea creşterii şi gestionarea companiilor din diverse industrii. În prezent, se află la conducerea Sound Masters, distribuitor exclusiv în România pentru mărci renumite de electronice de consum.
  • Cosmin Năstasă, fondator şi CEO al agenţiei Data Revolt, cu 20 de ani de expertiză care acoperă zona de marketing digital, media online, marketing de performanţă, analiză web şi publicitate.
  • Tudor Colţan este avocat de business, antreprenor şi speaker pe teme legate de educaţie juridică şi financiară. Conduce o societate de avocaţi specializată în Dreptul afacerilor şi crede în avocatura care susţine antreprenoriatul, printr-o abordare integrată a clienţilor.
  • Marinela Mihalcea - head of financing products retail în cadrul UniCredit Bank. Cu o experienţă de peste 20 de ani în leasing, finanţare de consum şi industrie bancară, a coordonat de-a lungul timpului echipe naţionale şi regionale în vânzări şi dezvoltare de produse. Absolventă EMBA a Universităţii Economice de Afaceri din Viena, este pasionată de sustenabilitate şi deţine diploma de EFFAS Certified ESG Analyst.
 

Tot în cadrul ediţiei din acest an a RCW, a avut loc UniCredit FinTech Hack, un hackathon de 48 de ore în care echipe mixte de studenţi specializaţi în Coding/Design/Marketing au dezvoltat soluţii de mobile banking, prezentate ulterior în faţa unui juriu format din specialişti şi experţi fintech. Evenimentul a beneficiat de sprijinul Centric IT Solutions, iar UniCredit Bank a oferit premii consistente de până la 2500 euro echipelor câştigătoare.