Bănci și Asigurări

Asirom VIG a finalizat preluarea portofoliului de asigurări de la Aegon România, în urma achiziţionării de către Vienna Insurance Group a companiilor Aegon din Europa Centrală şi de Est, inclusiv din România

Asirom VIG a finalizat preluarea portofoliului de...

Autor: Mircea Nica

05.07.2024, 08:20 89

♦ ASF a aprobat preluarea portofoliului Aegon România de către Asirom VIG în şedinţa consiliului ASF de miercuri 3 iulie 2024 ♦ În perioada următoare Asirom va transmite înştiinţare oficială cu informaţiile privind transferul tuturor clienţilor Aegon Asigurări România, pe canalele de comunicare alese de aceştia.

Asirom VIG, a patra cea mai mare companie de asigurări din România, a finalizat preluarea portofoliului de asigurări de la Aegon România în urma achiziţionării de către grupul austriac din care face parte, Vienna Insurance Group (VIG), a companiilor Aegon din Europa Centrală şi de Est, potrivit informaţiilor transmise de companie.

„Suntem încântaţi să anunţăm finalizarea procesului de preluare a portofoliului de asigurări Aegon România, în urma aprobării finale din partea ASF. Ne menţinem angajamentul ferm pentru dezvoltarea segmentului de asigurări de viaţă, având în vedere nevoile în continuă schimbare ale clienţilor noştri şi obiectivul de a le oferi soluţii complete şi personalizate pentru siguranţa lor financiară“, a transmis Mădălin Roşu, preşedinte al directoratului Asirom Vienna Insurance Group.

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a transmis că a aprobat preluarea portofoliului Aegon România de către Asirom în şedinţa consiliului ASF de miercuri 3 iulie 2024.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro