Evenimente

HILS Development şi Destiny Park lansează “Viitorul construit de copii”, noua experienţă de joc educativ cu tematică de construcţii

Comunicat

HILS Development şi Destiny Park lansează “Viitorul...
21.06.2024, 17:54 30

HILS Development, compania de dezvoltări rezidenţiale cu 11.000 de locuinţe construite şi vândute în Bucureşti, continuă demersurile de implicare în comunitate prin susţinerea educaţiei cu un nou proiect în parteneriat cu Destiny Park. Astfel, HILS Development completează universul de învăţare prin joc al Destiny Park cu “Viitorul construit de copii”, o experienţă ce simulează dezvoltarea unui proiect rezidenţial în cadrul căruia copiii pot descoperi meserii precum constructor la înălţime, zidar sau lucrător pe macara. Prin joc, cei mici au ocazia să descopere noi meserii, în timp ce îşi dezvoltă abilităţi importante precum dexteritatea, motricitatea, responsabilitatea şi lucrul în echipă.

Iniţiativa “Viitorul construit de copii” face parte din pilonul strategic de implicare în comunitate prin educaţie al HILS Development. Dezvoltatorul de proiecte rezidenţiale şi mixed-use sub conceptul oraşului de 15 minute, cu 6 proiecte de mari dimensiuni şi o comunitate de peste 25.000 de oameni are misiunea de a oferi acces la un trai de calitate cât mai multor locuitori. Implicarea în comunitate dincolo de dezvoltarea rezidenţială, de la noi facilităţi până la susţinerea de noi demersuri pentru educaţie, sănătate şi sport contribuie la crearea unor comunităţi moderne, sănătoase şi durabile.

"Construim şi ne implicăm activ în comunitate de 19 ani, cu planuri pentru următorii 15. Comunitatea HILS Development se extinde cu aproximativ 3000 de locuitori pe an. Pe măsură ce creştem, considerăm că este tot mai necesar să ne implicăm şi să susţinem toate aspectele importante într-o comunitate. Credem în puterea educaţiei prin joacă şi ne-am alăturat Destiny Park pentru a completa lumea condusă de cei mici cu meserii din domeniul nostru, al dezvoltărilor rezidenţiale ce modelează noile oraşe în oraş." – a spus, Iulia Iana, Head of Marketing, HILS Development

Alături de Destiny Park, HILS Development oferă comunităţii un nou mod de a petrece timp de calitate împreună şi un mod de distracţie cu impact pozitiv în educaţia celor mici. Cel mai mare parc de edutainment (învăţare prin joacă) din Europa de Est se adresează copiilor între 3 şi 14 ani şi reprezintă un univers în miniatură, în care cei mici pot fi adulţi pentru câteva ore sau o zi, având meserii de oameni mari. Toate experienţele pentru micii vizitatori sunt gândite şi implementate de o echipă de specialişti condusă de expertul în parenting Urania Cremene.

“Destiny Park este un parc de distracţii pentru copii cu totul diferit de orice altceva din România pentru că reprezintă combinaţia perfectă între joc şi învăţare. Ne bucurăm că HILS Development, o companie românească, a ales să ne fie partener şi s-a alăturat demersului nostru de a promova învăţarea prin joacă şi astfel, alegerea unor meserii care să aibă impact în societate şi în viaţa copiilor noştri. Abilităţile şi valorile pe care copiii le vor învăţa în zona de construcţii HILS Development îi vor face să preţuiască munca în echipă, să comunice mai bine şi să fie mai atenţi la detalii.”, a spus Ana-Maria Pascaru, Director Marketing Destiny Park.

Începând cu data de 19 iunie, experienţa de constructor HILS Development este disponibliă permanent la Destiny Park.

Despre HILS Development

HILS Development este compania de dezvoltări rezidenţiale şi mixed-use fondată de către Ionuţ Negoiţă, cu o experienţă de peste 19 ani în domeniul imobiliar şi 11.000 de locuinţe construite şi vândute în Bucureşti. Misiunea companiei este de a construi noi comunităţi şi de a promova accesul la un trai de calitate pentru un număr cât mai mare de locuitori. Viziunea HILS Development de dezvoltare a comunităţii prin proiecte mixed-use se extinde pe un orizont de 20 de ani. În prezent, HILS Development gestionează şase proiecte de mari dimensiuni în Bucureşti şi finalizează peste 1000 de apartamente anual.

Despre Destiny Park

Destiny Park este cel mai mare parc de edutainment din Sud-Estul Europei şi primul de acest fel din România. Este dedicat copiilor între 3 şi 14 ani şi este locul în care copiii învaţă prin joc. Parcul este situat în zona Băneasa pe o suprafaţă de peste 5000 mp şi are 177 de locuri de parcare. Destiny Park este membru al IAAPA (International Association of Amusement Parks and Attractions) asociaţia globală din industria dedicată divertismentului.