ZF 24

Piraeus Bank: Anul trecut faceam cate 100 de angajari pe luna. Acum recrutam 10 oameni lunar

Piraeus Bank: Anul trecut faceam cate 100 de angajari pe luna. Acum recrutam 10 oameni lunar
21.06.2009, 18:11 46

Piraeus Bank, filiala locala a unuia dintre grupurile financiare elene de top, care anul trecut a facut cate 100 de angajari pe luna ca urmare a deschiderii a 60 de filiale, angajeaza in acest an, in medie, 10 oameni in fiecare luna, in special pentru a acoperi plecarile voluntare din companie, scrie suplimentul Profesii, care apare maine, impreuna cu ZIARUL FINANCIAR.

“Anul trecut, se faceau in medie 100 de angajari pe luna, iar proportia la recrutare era de 30% pentru proaspat absolventi sau candidati fara experienta in domeniul bancar si de 70% pentru cei cu experienta. Acum, in banca lucreaza aproximativ 2.000 de angajati”, sustine Gabriela Constantinescu, director de resurse umane in cadrul Piraeus Bank.
Angajatii bancii nu se vor confrunta cu reduceri salariale in acest an, dar nici nu vor mai primi bonusurile consistente obtinute in anii precedenti. Un bonus de performanta in cadrul bancii putea ajunge la o valoare maxima de trei salarii nete in anii trecuti, dar valoarea medie a primelor acordate pana acum a fost de un salariu si jumatate, la care se adauga si prima de vacanta, echivalenta cu un salariu, care se acorda anual. Cititi mai mult in suplimentul Profesii