Companii

Ce zic oficialii Zabka despre planurile de dezvoltare din România? În Polonia ne-a luat 25 de ani să ajungem la 10.000 de magazine, în România nu ne-am setat o ţintă exactă încă

Ce zic oficialii Zabka despre planurile de dezvoltare din...

Autor: Cristina Roşca

24.06.2024, 18:00 610

 

 

Afirmaţiile vin în contextul în care ZF a scris că grupul ar putea ajunge până la 750 de deschideri pe an Valoarea a fost calculată pornind de la afirmaţia executivului Anna Grabowska, CEO al Zabka International şi vicepreşedinte şi membru în boardul grupului cu afaceri anuale de 5 mld. euro.

Grupul polonez Zabka, un gigant care pe piaţa-mamă are peste 10.000 de magazine, a intrat recent în România, unde a inaugurat primele unităţi. Oficialii companiei spun că nu şi-au setat o ţintă pentru piaţa locală când vine vorba de număr de deschideri.

„În prezent, nu avem un număr exact de magazine pe care intenţionăm să le deschidem în România. Spre comparaţie, în Polo­nia, ne-a luat 25 de ani să ajungem la 10.000 de unităţi. Focusul nostru nu e doar pe expan­siune, ci şi pe a deschide ma­gazine care să îndeplinească aşteptările cli­enţilor ro­mâni“, spun oficialii Zabka, companie care local se extinde sub brandul Froo.

 

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro