Companii

Cel mai consumat salam de Sibiu din România e făcut la Bacău Agricola din Bacău e lider absolut în piaţa salamului de Sibiu, cu o cotă de 43%. Piaţa totală se ridică la 3.000 tone/an în volum şi circa 100 mil. lei în valoare

Carmen Gavrilescu, preşedinta Asociaţiei Producătorilor de Salam de Sibiu

Carmen Gavrilescu, preşedinta Asociaţiei Producătorilor de Salam de Sibiu

Autor: Florentina Niţu

26.06.2024, 18:40 168

♦ „Lucrăm în fiecare an pentru a avea o creştere sustenabilă.“

Grupul Agricola, unul dintre cei mai mari din industria alimentară, activ în creşterea păsărilor, producţia de carne, ouă, mezeluri şi ready-meal, a ajuns la o cotă de piaţă de aproape 43% cu salamul de Sibiu şi vizează în continuare creşterea acestui produs de nişă. Vânzările totale de salam de Sibiu sunt de 3.000 tone/an, respectiv circa 100 de milioane de lei, conform celor mai recente date ZF.

„Misiunea noastră este să menţi­nem Agricola în top trei producători în piaţa de agrobusiness şi să avem un loc pe podium în categoria de carne de pasăre, unde acum avem o cotă de piaţă de 12,6%, iar la salamul de Sibiu să ne păstrăm poziţia de lider de piaţă, cota în acest moment fiind de 42,7%. Lucrăm în fiecare an pentru a avea o creştere sustenabilă“, au spus reprezentanţii grupului Agricola din Bacău.

 

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro