Companii

Dan Ştefan, cofondator la Autonom Services, cea mai extinsă reţea de mobilitate: Trebuie să ne uităm la nevoi, să ne ascultăm clienţii. Un business antreprenorial de familie poate să se mişte altfel pe piaţă. Compania a raportat anul trecut afaceri de 715 milioane de lei, în creştere cu 12%, şi un profit net de 30 milioane lei

Dan Ştefan, cofondator  la Autonom Services: Trebuie să ne uităm la nevoi, să ne ascultăm clienţii. Pe servicii profesionale, pentru companii mari încă mai este mult de făcut, piaţa nu este matură încă.

Dan Ştefan, cofondator la Autonom Services: Trebuie să ne uităm la nevoi, să ne ascultăm clienţii. Pe servicii profesionale, pentru companii mari încă mai este mult de făcut, piaţa nu este matură încă.

Autor: Mirabela Tiron

25.06.2024, 07:00 116

Dan Ştefan, cofondator  la Autonom Services, cea mai extinsă reţea de mobilitate, spune că sunt mai multe sectoare în România unde compania poate creşte şi aici este focusul. Important este să redefineşti sectorul în care activezi şi să testezi diverse pieţe ce au legătură cu serviciile pe care le oferi, potrivit lui.

„Pe noi nu ne-a preocupat să fim lider de sector ci să ne redefinim sectorul şi de aceea constant am testat diverse alte pieţe care au legătură cu serviciile pe care ştim să le facem. Încercăm să construim şi alte lucruri“, a declarat Dan Ştefan, cofondator  la Autonom Services, cea mai extinsă reţea de mobilitate, la conferinţa ZF Cei mai mari jucători din economie 2024.

Reţeaua de mobilitate Autonom Services, fondată de fraţii Marius şi Dan Ştefan, a raportat anul trecut  o cifră de afaceri de 715  milioane de lei, în creştere cu 12% şi un profit net de 30 milioane. Businessul a pornit în 2005 în Piatra Neamţ, cu trei maşini Dacia Logan, iar astăzi Autonom este cel mai mare furnizor de mobilitate din România.

El a mai explicat că s-a uitat la ce înseamnă să mergi în alte pieţe şi chiar au fost testate alte pieţe, precum Ungaria în urmă cu zece ani sau Serbia, dar compania vede potenţial pe piaţa locală în continuare.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro