Companii

Grupul Iulius a semnat cu Primark pentru Iulius Town din Timişoara

Iulius Town Timişoara

Iulius Town Timişoara

Autor: Bogdan Alecu

26.06.2024, 00:05 224

Grupul Iulius, cel mai mare pro­prietar de malluri de pe plan local, a semnat cu Primark, retailerul de mo­bilă, pentru a deschide cel de-al treilea magazin în Iulius Town Timişoara, devenind astfel primul din partea de vest a ţării. 

Această deschidere vine la un an şi jumătate după ce retailerul a intrat în România cu primele două maga­zine în ParkLake Shopping Centre şi, res­pectiv, AFI Cotroceni, Bucu­reşti. Inau­gurarea marchează un moment important pentru Primark, retailerul continuându-şi planurile ambiţioase de extindere în Europa Centrală şi de Est.

Noul magazin va crea peste 150 de locuri de muncă pentru economia locală din Timişoara, mai multe posturi part-time şi cu normă întreagă fiind încă disponibile. Printre oportunităţile de angajare se află roluri de asistent de retail, precum şi alte posturi de conducere. 

Primark Timişoara se va întinde pe o suprafaţă de 3.200 de metri pătraţi la primul etaj al centrului comercial, oferind clienţilor cele mai recente tendinţe în materie de modă, precum şi produse esenţiale de zi cu zi în materie de îmbrăcăminte pentru femei, bărbaţi, copii, frumuseţe şi articole pentru casă.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro